Getuigenissen van klanten

Enkele getuigenissen van klanten (die ook te vinden zijn op LinkedIn). 

Lut Dobbelaere

 

"Bedankt Olga voor de heel professionele begeleiding, op maat gemaakt, inspelend op elk obstakel waar ik voor kom te staan. Als je gedwongen wordt een andere weg in te slaan, kan je beter de weg terugvinden met de gps-begeleiding van Olga.

Een aanrader voor elke loopbaanswitch! "

Nancy Vanden Berghe

 

"Olga is een fantastische coach, zeer professioneel maar ook zeer menselijk en zacht in aanpak. Heb de kans gekregen om onder haar vleugels een traject te volgen en dankzij haar heb ik een groot deel van mezelf terug gevonden. Weerom een ervaring rijker! "

Geert Van Vooren

 

"Olga was mijn reisgenoot doorheen een bijzondere herbronning in mijn leven: zij gidste me betrokken en professioneel doorheen mijn loopbaanwoelwateren, leidde me op gezette tijdstippen naar de oevers en stimuleerde me mijn eigen stroom te volgen. Resultaat: ik stak de rubicon over! "


Anna Daneva

 

"I met Olga when I was in a difficult moment of my professional development. My postdoctoral project had just ended prematurely due to lack of further funding, and the prospect of pursuing short-term academic positions did not appeal to me. This is how I approached Olga for help in a major career switch effort - from the world of university-bred scientists to the fast-paced environment of industry.

The most important advice that Olga gave me during our coaching sessions was to be pro-active, and never be afraid of making myself noticed by a potential employer. Olga's firm belief that everyone can be successful on today's competitive job market made me trust myself and grow as a person. Furthermore, Olga's incredible discipline and helpful attitude will convince every job seeker and career switcher out there that "you will never walk alone". Highly recommended job coach! "

Tim Roggeman

 

"Heel efficiënte en doelgerichte personal coaching & guidance. Super bedankt, Olga ! "

Dirk Surmont

 

"Olga was mijn loopbaanbegeleidster. Ze adviseerde me in het herschrijven van mijn CV en hielp me in de verdere richting van mijn loopbaan. Olga gebruikte optimaal de tijd die we hadden. Ze houdt je bij de les. Ze komt snel tot inzicht wat je competenties zijn. Olga doet een job die haar op het lijf geschreven is. En dit wilt ze ook voor jou, een job die je plezier en voldoening geeft. "


Leen Segher

 

"De loopbaanbegeleiding die ik bij Olga gevolgd heb was voor mij een enorme meerwaarde. De professionele begeleiding die ik gehad heb kan ik gebruiken in mijn huidige job en bij vragen kan ik nog steeds een beroep doen op Olga. Hartelijk dank, Olga ! "

Luc Prinsen

 

"Olga is een dynamische en enthousiaste dame, die met weinig sturing steeds de vereiste resultaten haalt binnen de afgesproken tijdstermijn. Haar grootste kracht ligt in de manier waarop zij er steeds in slaagt om 'samen' te werken met mensen, gelijk of dit nu medewerkers, collega's of klanten zijn." 

Francky Devalckeneer

 

"Na 32 jaar carrière bij een Japanse multinational te hebben gewerkt, werd ik ontslagen met onmiddellijke ingang. Je wereld stort in, de grond zakt weg onder je voeten. Dit had ik niet zien aankomen.

Via het outplacement programma, dat bij de ontslagregeling hoort, kom ik in contact met mevrouw Bosmans. Daar zit ik dan met al mijn vragen, zonder enig vertrouwen in iets of iemand. Verbitterd en vooringenomen van dit wordt hier een academisch verplicht nummertje. Ik zat er met tegenzin dat geef ik grif toe.

Maar al snel diende ik mijn mening te herzien.

 

Olga luisterde niet om mij te kunnen antwoorden, maar luisterde om mij te begrijpen.

Ze stelde de juiste vragen op het juiste moment en zette mij aan het denken. Ik kon mijn verhaal kwijt en had een klankbord dat mij begreep.

 

Dankzij de tools dat Olga mij aanreikte werd er mij een spiegel voorgehouden. In het begin leek het wel of die aangeslagen was en herkende ik me niet in dat spiegelbeeld. Maar Olga was als een gids die je door je eigen doolhof leidde.

Olga liet me inzien dat mijn zwaktes geen zwaktes waren maar het evenwicht vormen met mijn sterktes. Zij liet me inzien dat dit ontslag een zegen was, een nieuwe start, om vandaag te kunnen zelf beslissen wat ik nog wil doen de komende actieve periode in mijn loopbaan.

Olga bood mij steeds weer nieuwe kapstokjes aan uit haar eigen praktische ervaring om mijn ideeën aan af te toetsen. Dacht mee met mij, soms kritisch, maar steeds opbouwend.

Ik wens aan eenieder die in een gelijkaardige situatie komt te zitten een outplacement begeleider toe als mevrouw Bosmans.

Bedankt Olga om mijn levenspad te kruisen en mij te hebben geholpen met de opstart van mijn eigen project. "


Home   -   Over Olga   -   Aanbod   - Activiteiten   -   Contact

D. Van Monckhovenstraat 25

9000 Gent

0477 47 58 50

 

 BE 0553 870 889 


Meer interesse in onze activiteiten?  Wil je graag op de hoogte blijven van wat we organiseren?  

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.